Fotograf

Adrian Limani

„BREZI Ynë“ është plotësisht i bindur në talentin e Adrianit. Puna e tij artistike është e ndjeshme dhe me kuptim të plotë e të veçantë. Adrian Limani ka zhvilluar një metodë të veçantë gjë që e bën fotografinë e tij unike. Kemi një sërë fotografishë si seritë e fotografive: „Njeriu që luan me hënën“ dhe „Jeta brenda një llambe“. Me ekspozitat tona të planifikuara, Adrian Limanit në njërën anë do t‘i jepet mundësia dhe platforma që t‘i prezantojë fotografitë e tij në një audiencë më të madhe dhe në anën tjetër për ne është e rëndësishme ngritja e popullaritetit të tij. Që prej themelimit të shoqatës „BREZI Ynë“, Adrian Limani është në kontakt të ngushtë me ne. Për këtë arsye ne do ta mbështesim punën e tij artistike dhe do ta ndihmojmë atë për ta paraqitur punën e tij në një audiencë më të gjerë. Nëse doni të na mbështesni neve me planet tona, Ju mundeni të na kontaktoni nëçdo kohë në info@brezi.org..